Polycarbonaat dubbelwandig profielplaten

207/35 (SAB35) 2.5mm 2UV

De damwand profielplaat 207/35 (35/1035 of SAB35) is en blijft op de Nederlandse markt de meest verkochte damwandplaat. Het profiel wordt tegen de gevel en op een hellend dak toegepast.

De dubbelwandige Atlas polycarbonaat 207/35 profielplaat heeft een robuuste structuur en is beduidend steviger dan de massieve uitvoering. De plaat is aan beide zijden UV-beschermd. De standaard breedte is 1070mm en de werkende breedte van 1035mm zijn ook op deze plaat van toepassing.

Voorraadlengte:

6500mm

Klik hier voor artikel en EAN codes

KD45 (Nergal) 2.5mm 2UV

De specifiek voor dak ontworpen profielplaat KD45 (Nergal) is door Atlas ook dubbelwandig leverbaar. Door de toepassing van een lichtbaan van nok naar goot geeft een optimale beleving van daglicht. Het grote voordeel van de dubbelwandige uitvoering is beperking van condens, een welkome aanvulling op het Atlas assortiment.

Het KD45 profiel is passend op de stalen dakplaat Delft 45KD/1000. Dit profiel past niet op een dak bekleedt met het Nervesco 3/333/45T en het JI-333-45-1000 profiel.

Voorraadlengte:

6500mm

Klik hier voor artikel en EAN codes

333-45 (Nervesco) 2.5mm 1UV

De Nervesco dakplaat 3/333/45T is ontwikkeld voor grote dak oppervlaktes van agrarische en industriële gebouwen. Dit zijn voornamelijk niet verwarmde gebouwen, waar daglicht behoefte gewenst is. De Atlas dubbelwandige polycarbonaat profielplaat Nervesco 333-45 sluit perfect aan op het beoogd gebruik.

De aan één zijde UV-beschermde lichtdoorlatende Atlas 333-45 Nervesco polycarbonaat plaat is 1050mm breed en werkt 1000mm. De lichtplaat wordt onder andere toegepast bij daken met het JI-45-333-1000 dak profiel.

Voorraadlengte:

Binnenkort leverbaar

Klik hier voor artikel en EAN codes

Voordelen polycarbonaat profielplaten

Polycarbonaat profielplaten zijn sterk en breukbestendig, wat zorgt voor een langdurige en kosteneffectieve oplossing.

Uitstekende lichttransmissie maximaliseert natuurlijk daglicht in ruimtes, wat energie bespaart en de sfeer verbetert.

Ze weerstaan UV-straling en extreme weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor buitenprojecten.

Hun lage gewicht vergemakkelijkt installatie en vermindert structurele belasting, terwijl ze toch robuust blijven.

schuur oosthuizen 3

Veelgestelde vragen

Polycarbonaat profielplaten zijn duurzame, lichtgewicht bouwmaterialen gemaakt van polycarbonaat, een stevig kunststof, en worden vaak gebruikt voor dakbedekking, wandbekleding en serres.

Ja, polycarbonaat profielplaten zijn weerbestendig en kunnen extreme weersomstandigheden, inclusief UV-straling, regen en hagel, weerstaan zonder te vervagen of te breken.

Polycarbonaat profielplaten laten veel natuurlijk daglicht door vanwege hun uitstekende lichttransmissie, waardoor ze populair zijn voor gebruik in serres, patio’s en andere ruimtes waar daglicht belangrijk is.

Ja, polycarbonaat profielplaten bieden enige thermische isolatie, wat kan bijdragen aan energiebesparing in verwarmde of gekoelde ruimtes, hoewel ze niet zo isolerend zijn als sommige andere materialen.

Deze platen worden meestal bevestigd aan een houten of metalen onderstructuur met speciale bevestigingsmiddelen, en de installatie vereist vaak afdichting om waterdichtheid te garanderen. Het is belangrijk om de fabrikantsspecificaties te volgen voor een juiste installatie.

Referenties

Monster aanvraag

Stuur uw aanvraag