Het daglicht van morgen

Biobase polycarbonaat

Atlas Acomfa loopt voorop met initiatieven op het gebied van circulaire economie. Wij bieden een assortiment polycarbonaat producten aan met een toegewezen aandeel van meer dan 70% hernieuwbare grondstoffen via massabalans. Atlas Biobase polycarbonaat heeft identieke fysieke, mechanische, thermische, optische, verwering- en verwerkingseigenschappen als standaard polycarbonaat producten.

Biobase polycarbonaat is vervaardigd uit hernieuwbare grondstoffen, welke zijn afgeleid van afval residu, zoals secundaire gebruikte plantaardige oliën en afval uit de voedselindustrie. Biobase polycarbonaat stimuleert de vervanging van conventioneel polycarbonaat uit fossiele brandstoffen door gecertificeerde duurzame bio gebaseerde alternatieven.

Biobase polycarbonaat verkleint de ecologische voetafdruk en spaart fossiele bronnen

Hernieuwbare bronnen

Biobase polycarbonaat wordt toegeschreven aan hernieuwbare bio gebaseerde grondstoffen

Identieke kwaliteit

Biobase polycarbonaat producten hebben dezelfde eigenschappen als conventionele polycarbonaat.

100% gecertificeerd

Biobase polycarbonaat producten zijn aantoonbaar toegeschreven aan hernieuwbare grondstoffen.

Volledig recyclebaar

Biobase polycarbonaat producten zijn 100% recyclebaar en dragen bij aan een circulaire economie.

177/51 1.0mm 1UV Biobase

De Atlas Biobase polycarbonaat golfplaat 177/51 is het duurzame alternatief voor de standaard polycarbonaat golfplaat. De Biobase platen hebben een toegewezen aandeel van meer dan 70% aan hernieuwbare grondstoffen via massabalans. De technische eigenschappen zijn hetzelfde als standaard polycarbonaat.

Voorraadlengte helder:

1220, 1530, 1830, 2140, 2440, 2750, 3050, 6120mm

Klik hier voor artikel en EAN codes

Certificaat opvragen

Elke productiebatch die is uitgevoerd voor Atlas Biobase polycarbonaat heeft zijn eigen certificaat waarin staat hoeveel hernieuwbare grondstoffen zijn gebruikt. Op de polycarbonaat plaat is het batch nummer geprint. Met deze batch nummer kan hiernaast het juiste certificaat gevonden worden.

Batchnummer: 12-23-2222