Plaatmateriaal niet-lichtdoorlatend

Atlas Acomfa is marktleider in niet-lichtdoorlatend geprofileerd polyester plaatmateriaal. Dit assortiment kenmerkt zich door hoge chemische bestendigheid, lange levensduur en licht in gewicht.

De Stabipol golfplaat is het kunststof alternatief op de traditionele vezelcement golfplaat. Het Stabipol programma is compleet, inclusief hulpstukken zoals windveren, nokken en topgevelstukken. Stabipol is uitgevoerd in golf 177/51. Dit product wordt toegepast als dakbekleding op schuren, stallen en stapmolens.

De Stabipol LT heeft golftype 76/18 en is de eenvoudige versie van Stabipol. Dit product is uitermate geschikt voor toepassing zoals kleine schuren, droogloop, materiaaloverkapping.

Stabirib profielplaten zijn leverbaar in de meest gangbare geprofileerde dak- en gevelplaten. De chemische bestendigheid van Stabirib is vele malen beter dan sandwichpanelen en traditionele stalen dakplaten. Stabirib is populair als dak -en gevelbeplating rond luchtwassers.

Atlas Acomfa is de Nederlandse distrubiteur van Onduclair® Protect. Dit dak- en gevel plaatmateriaalprogramma is onverwoestbaar en kenmerkt zich door een excellente chemische weerstand en optimaal brandgedrag. Onduclair® Protect wordt toegepast op gebouwen waar chemische bestendigheid een bouwkundige eis is.

 
Stabipol

Het kunststof alternatief op de traditionele vezelcement golfplaat. Stabipol golfplaten zijn uniek in zijn markt.

Stabirib

Stabirib zijn ingekleurde polyester glasvezelversterkte profielplaten en populair als beplating rond luchtwassers.

Plaatmateriaal Onduclair

Uitermate geschikt voor dak en gevels van gebouwen waar chemische bestendigheid meer dan wenselijk is.

Stabipol overkapping