Bevestigingsmateriaal

Atlas Acomfa heeft een uitgebreid assortiment aan montagemateriaal. Denk hierbij aan golfplaatschroeven, montageschroeven, afstandhouders, combidoppen, schuimprofielen. Om golfplaten te monteren op een houten onderconstructie kunt u kiezen tussen RVS golfplaatschroeven of verzinkte houtdraadbouten. De RVS golfplaatschroeven zijn beter bestand tegen weersinvloeden, roesten niet en de EPDM afsluitring zorgt voor de afdichting zodat er geen water tussen kan komen. Er kan ook gekozen worden voor verzinkte houtdraadbouten in combinatie met gekleurde combidoppen. Voor het monteren van profielplaten wordt de schroef bi-metaal gebruikt, deze schroef kan zowel in hout als metaal worden gemonteerd. De afstandhouders zorgen voor de benodigde ondersteuning, welke onder de golven worden gemonteerd en zorgen ervoor dat de golfplaat niet indeukt. Een totaal pakket aan montagemateriaal.

Montagemateriaal schroeven bevestigingsmateriaal
Montagemateriaal afstandhouder
Bevestigingsmateriaal schuimprofielen
Bevestigingsmateriaal afsluitdoppen

Montagemateriaal Atlas Acomfa

Schroeven: De Basis van Sterke Verbindingen
Of u nu werkt aan een dakconstructie, gevelbekleding of een ander bouwproject, onze diversiteit aan montagemateriaal staat voor u klaar om elke uitdaging aan te gaan:

  • Golfplaatschroeven: Speciaal ontworpen om golfplaten stevig en duurzaam vast te zetten, zelfs onder zware omstandigheden.
  • Montageschroeven: Voor een snelle en stevige bevestiging van diverse materialen, waaronder hout, metaal en kunststof.
  • Bi-metaal schroeven: Ideaal voor situaties waar verschillende materialen samenkomen, zoals metaal op hout. Deze schroeven bieden een sterke en corrosiebestendige verbinding.
  • Houtdraadbouten: Voor situaties waar een uitzonderlijke trekkracht vereist is, zijn onze houtdraadbouten de perfecte keuze. Ze bieden stabiliteit en duurzaamheid, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

Schuimprofielen: Isolatie en Bescherming in één
Onze hoogwaardige schuimprofielen dienen niet alleen als isolatie, maar bieden ook bescherming tegen weersinvloeden en geluid. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, van daken tot gevels.

Vogelschroten: Bescherming tegen Ongewenste Gasten
Vogelschroten zijn een essentieel onderdeel van elk gebouw om te voorkomen dat vogels zich nestelen en schade veroorzaken. Onze vogelschroten zijn duurzaam, gemakkelijk te installeren en effectief in het beschermen van uw gebouwen.

Toebehoren: De Finishing Touches
Bij Atlas Acomfa begrijpen we dat bij montagemateriaal de kleine details zijn die het verschil maken. Daarom bieden we een reeks hoogwaardige toebehoren om uw projecten tot in de puntjes af te werken:

 • Kalotten: Onze kalotten bieden een esthetische en functionele oplossing voor het bedekken van schroefkoppen en zorgen voor een naadloze afwerking.
 • Tape: Van afdichting tot isolatie, ons assortiment tapes is ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van uw projecten.
 • Combidoppen: Met onze combidoppen kunt u verschillende soorten schroeven en bouten veilig afsluiten, waardoor ze beschermd zijn tegen corrosie en weersinvloeden.