Modulit® 520HC 20mm

Het Modulit 520HC systeem wordt toegepast in situaties waar daglichttoetreding door gevel of wand gewenst is en isolatiewaarde minder van belang is. De polycarbonaat panelen in dikte 20mm zijn uitermate geschikt voor eenvoudige inpandige scheidingswanden en daglichtoplossingen gevels van ongeïsoleerde industriële gebouwen.

Atlas Acomfa heeft de Modulit 520HC panelen in de kleur helder in lengte 7000mm en bijhorende standaard aluminium profielen op voorraad. Indien gewenst zagen wij de panelen op de gewenste lengtemaat. Andere kleuren of projecten met specifieke maten produceren wij op maat.

Standaard profielen in de gevel

Modulit Gevel 20mm

Modulit 520HC STD IN zijlinksdetail

Het Modulit 520HC bovenprofiel wordt ook aan de zijkanten in de geveluitsparing geplaatst. Het profiel heeft aan de voorzijde een lip waar het drukrubber geplaatst wordt. De vrije ruimte tussen het Modulit paneel en het profiel bedraagt ca 25mm.

1 of 6

Modulit 520HC STD IN bovendetail

Het Modulit 520HC bovenprofiel wordt in de geveluitsparing geplaatst. Het profiel heeft aan de voorzijde een lip waar het drukrubber geplaatst wordt. De ruimte tussen het Modulit paneel en de bovenzijde profiel bedraagt ca 30mm. Mogelijk condens kan via de ventilerende tape aan de bovenzijde van het paneel verdampen.

2 of 6

Modulit 520HC STD IN onderdetail

De Modulit 520HC panelen worden aan de onderkant van de geveluitsparing geplaatst in een aluminium onderprofiel. Het profiel heeft aan de voorzijde een lip waar het drukrubber geplaatst wordt. De gesloten aluminium tape zorgt voor een dampdichte afsluiting van de meerwandige polycarnonaat panelen.

3 of 6

Modulit 520HC STD IN PCpaneeldetail

Het Modulit® 520HC polycarbonaat paneel heeft een werkende breedte van 495mm. De buitenzijde van het paneel is UV-beschermd. Deze zijde is te herkennen aan de bedrukte tekst op de beschermfolie en een print op de plaat. De panelen worden onderling verbonden door een waterdicht kliksysteem. Aan de bovenzijde van het paneel wordt een ventilerende filtertape aangebracht die mogelijke condensvorming minimaliseert. Aan de onderzijde komt een gesloten tape.

U-waarde 2.0 W/m²K

4 of 6

Modulit 520HC STD IN zijrechtsdetail

Het laatste Modulit paneel wordt in het werk op maat gemaakt en in het profielsysteem geplaatst. Houdt circa 25mm ruimte tussen het paneel en de zijkant van het profiel. Het profiel heeft aan de voorzijde een lip waar het drukrubber geplaatst wordt.

5 of 6

Modulit 520HC STD IN lekdorpeldetail

Optioneel kan het Modulit 520HC paneel aan de onderkant van de geveluitsparing in een aluminium onderprofiel met vaste lekdorpel geplaatst worden. Het profiel bevat een lip waar een drukrubber geplaatst wordt, die de verbinding tussen het polycarbonaat panelen en het profielsysteem waterdicht afsluit.

6 of 6

Onderdelen in de gevel

Referenties

Monster aanvraag

Stuur uw aanvraag