Wat relaties zeggen over Atlas Acomfa

Kun je iets vertellen over de Molenkoning?
Molenkoning is een bedrijf dat is opgericht door mijn vader Jos de Swart, mijn broer Ton de Swart en ik - Nicky de Swart. Wij produceren tranings- en rehabilitatie apparatuur voor de hippische markt. Denk hierbij vooral aan trainingsmolens, omheiningen en overkappingen maar ook aan solariums en trilplaten voor paarden. In de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot 's werelds grootste stapmolen merk met vertegenwoordiging in meer dan 40 landen.

Hoelang doet de Molenkoning al zaken met Atlas Acomfa Atlas Acomfa?
Al vanaf het begin! Wij zijn producent in stapmolens. Onze aller eerste stapmolens hebben wij gezet met vezelcement platen, maar dat ervaarden wij al snel als onhandig, veel afval en helemaal niet zo mooi. Wij hebben al vrij snel Stabipol ontdekt en dit bleek een ideaal product voor de overkappingen van onze stapmolens. Nu gaan bijna alle overkappingen weg met de Stabipol platen van Atlas Acomfa.

Waarom kiest de Molenkoning voor de producten van Atlas Acomfa?
Buiten dat de producten gewoon top zijn maken wij al jaren een leveranciersranglijstje. Hierop beoordelen wij alle leveranciers op bijvoorbeeld prijs, kwaliteit maar ook op betrouwbaarheid en een paar andere KPI's. Atlas staat al jaren in het bovenste rijtje.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Atlas Acomfa?
Top. Altijd voorbereid om mee te denken met de klantvraag. Oplossingsgericht. Vriendelijk. Eerlijk. Ik mag best zeggen dat het met iedereen binnen Atlas wij hetzelfde fijne, goede gevoel hebben. Op nog heel wat jaren samenwerking!

Kun je iets vertellen over de VelopA?
Het is altijd de ambitie van VelopA geweest om de wereld mooier te maken. Een bijdrage te leveren aan de aantrekkelijkheid van steden en dorpen. Aan de kwaliteit van leven en het geluk en de vitaliteit van ons allemaal. Kennis delen en samen met onze klanten en partners slimme, vooruitstrevende oplossingen bedenken waar we allemaal, iedere dag, volop van kunnen genieten. We willen werken voor opdrachtgevers die net als wij het milieu serieus nemen en samen een substantiële bijdragen leveren aan een mooie circulaire wereld.

Hoelang doet VelopA al zaken met
Atlas Acomfa?
Wij doen al meer dan 20 jaar succesvol zaken met Atlas Acomfa.

Waarom kiest VelopA voor de producten van Atlas Acomfa?
VelopA kiest voor de producten van Atlas Acomfa gezien de goede kwaliteit/prijs verhouding waarbij de betrouwbaarheid uitstekend is, kortom een zeer betrouwbare partner.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Atlas Acomfa?
VelopA ervaart de samenwerking met Atlas meer als een partnetship, betrouwbaar en zeer professioneel. Daarnaast kan VelopA bij Atlas Acomfa terecht voor speciale aanvragen, zoals polyester gebogen dakplaten. Nadat onze vorige leverancier hier abrubt mee stopte, kon Atlas op dit verzoek kan VelopA bij hun toeleveranciers inregelen en op korte termijn leveren, kortom een goed partner.

Kun je iets vertellen over Handelsonderneming Oostra?
Handelsonderneming Oostra is al meer dan 25 jaar bekend in de agrarische markt, met name door deze ontwikkeling in de jaren '90 van de oversteekventilatienok. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in ventilatiesystemen, stalinrichting, verlichtingssystemen en waterbehandeling. Handerlonderneming Oostra adviseert en begeleidt de klant met het vinden van de juiste oplossing om het melkvee en het bedrijfsrendement gezond te houden. Het dierenwelzijn en koecomfort staan bij ons in een hoog vaandel.

Hoelang doet Handelsonderneming Oostra al zaken met Atlas Acomfa?
Handels onderneming Oostra werkt al vanaf haar begin jaren samen met Atlas Acomfa, dus al meer dan 25 jaar!

Waarom kiest Oostra voor de producten van Atlas Acomfa?
Al die jaren hebben een goede en fijne samenwerking met Atlas Acomfa gehad en nog steeds! Atlas Acomfa denkt met je mee en is creatief in het bedenken van oplossingen.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Atlas Acomfa?
Handelsonderneming Oostra ervaart de samenwerking met Atlas Acomfa als zeer pretting. Atlas is een innovatief bedrijf dat meedenkt in oplossingen. Ze leveren goede service, de producten worden op tijd bij de klant geleverd conform afspraak. Een bedrijf waarop je kunt bouwen!

Kun je iets vertellen over MontageMartk?
MontageMarkt is met 2 vestigingen in Nederland de groothandel voor dak- en gevelbekledingen. Onze relaties zijn heel diviers, aannemers en montagebedrijven, maar ook agrariërs, particulieren en architecten. Zij kopen bij ons de (on) geïsoleerde dak-en gevelbekleding maar ook toebehoren als gereedschap, bevestigingsmaterialen, diverse afdichtingen en natuurlijk de daglichtoplossingen!

Hoelang doet MontageMarkt al zaken met Atlas Acomfa?
MontageMarkt doet al sinds de start, meer dan 10 jaar, zaken met Atlas Acomfa op het gebied van daglichtoplossingen.

Waarom kiest MontageMarkt voor de producten van Atlas Acomfa?
We versterken elkaar door kennis uit de markt samen te delen, en bestaande en nieuwe klanten te helpen met het kiezen van de juiste daglichtoplossingen. Dit gaat voornamelijk om lichtstraten, lichtplaten, lichtdoorlatende gevelpanelen maar ook nog diverse andere oplossingen op het gebied van polyester en polycarbonaat. Wij kiezen voor Atlas door de degelijkheid en service.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Atlas Acomfa?
Atlas Acomfa staat net als ons voor een betrouwbaar product, eerlijke prijs, goede oplossingen en service ook al is het achteraf. Dat is fijn schakelen en door jarenlange samenwerking weten we wat we aan elkaar hebben. Hierdoor gaan we samen klussen aan waarbij Atlas ook goed meedenkt in maatwerkoplossingen voor klanten. De producten van Atlas zijn namelijk heel divers, en de toepassingen nog veel breder!