Atlas Lichtdak

Het Atlas Lichtdak is door zijn multifunctionele karakter een veel geziene lichtdoorlatende terrasoverkapping en zorgt voor een welkome verlenging van uw woning en tuin. Het blinkt uit in doordachte eenvoud en snelle montage. De terrasoverkapping wordt bevestigd op een bestaande of zelf te bouwen (houten) onderconstructie en kan volledig worden afgestemd op uw wensen. Atlas Acomfa heeft vier verschillende constructies in het assortiment, welke wordt opgebouwd met polycarbonaat kanaalplaten, PVC kliklijsten of aluminium profielen.

Het Budget programma is eenvoudig in uitvoering, de geleverde onderdelen zijn het minimum wat u nodig heeft voor een lichtdoorlatende overkapping. Het Basic programma is de bestseller uit het assortiment. Het geleverde materiaal is voldoende om een overkapping te maken waar u lang van kunt genieten. Daarnaast staat het Value en Deluxe in het programma, beide worden opgebouwd uit hoogwaardige profielen, waarvan de Deluxe zelfdragend is tot 3000mm.

Atlas EZ glaze is een nieuwe generatie terrasoverkapping. Atlas EZ-glaze kenmerkt zich door een elegant uiterlijk, een slim ontwerp en is eenvoudig te monteren. De EZ glaze platen zijn vervaardigd uit hoogwaardig glashelder polycarbonaat in dikte 3.0mm,  ideaal als licht van gewicht vervanger voor glas in een terrasoverkapping.

Atlas Lichtdak Budget opaal
Basic Gestewoud Basic
Value Atlas Lichtdak
Budget Basic Value Deluxe EZ Glaze
Condensvorming
Isolatiewaarde
Zelfdragend
Zonwerend
Levensduur