Modulit®

Modulit is ontwikkeld als modulair kunststof beglazingssysteem voor gebouwen waar daglichttoetreding door daken beperkt is. Modulit wordt naast haar oorspronkelijke toepassing inmiddels voor vele andere doeleinden gebruikt, zoals zijgevels tribunes, chatdaken, inpandige scheidingswanden en decoratieve gevels.

Het Modulit systeem is samengesteld uit meerwandige polycarbonaat panelen in dikte 20, 40, 50, 55 of 60 millimeter, waterdicht met een mes-en-groef klikverbinding aan elkaar verbonden en bevestigd in een (thermisch onderbroken) aluminium frame. De lichtdoorlatende panelen kunnen in iedere gewenste kleur geproduceerd worden.

De keuze van de paneeldikte is afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde en de bouwtechnisch specificaties waar het systeem geplaatst gaat worden. Het Atlas verkoopteam geeft alle service en advies op het gebied van de technische eigenschappen zoals isolatiewaarde, lichttransmissie, geluidsreductie maar ook belastingtabellen met maximale overspanning en montageadvies.

Belangrijkste voordelen van Modulit:

Modulit 520HC 20mm
Modulit 511LP 40mm
Modulit 511LP 60mm
Modulit meerwandig polycarbonaat