Massief polyester

Vlak polyester op rol

Atlas vlak polyester op rol wordt specifiek toegepast als lichtplaat in een veestallichtkoepel of als transparante gevelafscherming in stallen. Dit product is eenzijdig UV-beschermd met een gelcoat.

Op maat service

Atlas Acomfa kan de standaard rollengte naar iedere gewenste maat zagen.

Voorraad maat:

1,25 x 15.00 mtr

Klik hier voor artikel en EAN codes

Stabicold

Stabicold staat voor vlak hoogwaardig gelamineerd UV-beschermd glasvezelversterkt massief polyester plaatmateriaal. Stabicold wordt vervaardigd uit een combinatie van polyesterhars (orthoftaal of isoftaal) en glasvezel. Het polymerisatieproces gebeurt bij omgevingstemperatuur. Het resultaat is een perfecte vlakheid, wat een onmisbare eigenschap is voor de productie van panelen van zeer hoge kwaliteit met een zeer goede esthetiek. De uitstekende kwaliteit van Stabicold wordt gegarandeerd door het gebruik van glasvezel-roving technologie. De toplaag van Stabicold wordt afgewerkt met een harde gelcoat met een krachtige UV-bescherming. Stabicold is onverwoestbaar en kent een zeer lange levensduur.

In de loop der jaren heeft dit composietmateriaal aluminium vervangen bij de productie van koelpanelen voor commerciële voertuigen, caravans en campers.

Gelamineerd glasvezelversterkt plaatmateriaal kent een tal van toepassingen. Stabicold is geschikt voor contact met voedingsmiddelen, zodat het plaatmateriaal kan worden gebruikt als beschermingswand van koelruimtes en laboratoria. De hoge weerstand tegen chemische middelen en weersinvloeden (UV) maakt Stabicold ideaal voor het maken van reclameborden, afscherming van machines en panelen waarbij contact met chemicaliën onvermijdbaar is. Stabicold is uitermate geschikt voor omgevingen waar een lichtgewicht, gemakkelijk afwasbaar en zeer resistent oppervlak vereist is.

Op maat service

Naast de standaard plaatafmetingen kan Atlas Acomfa kleinere maten Stabicold op iedere gewenste maat leveren.

Voorraad maat:

1000 x 2000mm & 1250 x 3000mm

Klik hier voor artikel en EAN codes

Toepassingen:

Voordelen / kenmerken:

Referenties

Monster aanvraag

Stuur uw aanvraag