Ventilatienokken

Atlas Acomfa is producent van de Oostra Ventilatienokken. De ventilerende lichtstraten worden uit hoogwaardig aluminium en kunststof plaatmateriaal vervaardigd. Er zijn diverse types en uitvoeringen mogelijk. Een Oostra Ventilatienok wordt volledig op maat geproduceerd en compleet met toebehoren geleverd.

Voor vragen en mogelijkheden kan handelsonderneming Oostra u verder helpen. 

Product

ISO

De ISO licht- en ventilatienokken zijn door zijn multifunctionele karakter een veel geziene nok. De nok zorgt voor een goede ventilatie, houdt neerslag effectief buiten maar is ook af te sluiten wanneer u dat wilt. Als u zelf in de hand wilt hebben in welke mate uw nok moet ventileren, dan is de ISO-ventilatienok zeker uw belangstelling waard.

Product

Ellips

De Ellips licht- en ventilatienokken hebben een multifunctioneel karakter. De nok zorgt voor een goede ventilatie, houdt neerslag effectief buiten maar is ook af te sluiten wanneer u dat wilt. Als u zelf in de hand wilt hebben in welke mate uw nok moet ventileren, dan is de Ellips licht- en ventilatienok zeker uw belangstelling waard.

Product

Ellips

De Ellips licht- en ventilatienok heeft een multifunctioneel karakter. De nok zorgt voor een goede ventilatie, houdt neerslag effectief buiten maar is ook af te sluiten wanneer u dat wilt. Als u zelf in de hand wilt hebben in welke mate uw nok moet ventileren, dan is de Ellips licht- en ventilatienok zeker uw belangstelling waard.

Product

BC

De in Nederland meest gebruikte nok is de open licht- en ventilatienok. Deze nok blinkt uit in eenvoud en is daardoor snel en eenvoudig te installeren. De open licht- en ventilatienokken voeren de vervuilde en vochtige lucht adequaat af.

Product

Tafel

De traditionele tafelnok is een open licht- en ventilatienok met een groot lichtdoorlatend dak en een grote ventilatieopening voor een optimale ventilerende werking. Open licht- en ventilatienokken kennen soms een aantal nadelen, zoals het inregenen. Door het plaatsen van een tafel boven de open nok wordt het in,- regenen, sneeuwen en hagelen tot een minimum gereduceerd. Doordat de tafelnok uitgevoerd is met een meerwandige polycarbonaat lichtplaat (helder of opaal) blijft uw lichtopbrengst in de stal optimaal.

Product

Tafel

De traditionele tafelnok is een open licht- en ventilatienok met een groot lichtdoorlatend dak en een grote ventilatieopening voor een optimale ventilerende werking. Een open licht- en ventilatienok kent soms een aantal nadelen, zoals het inregenen. Door het plaatsen van een tafel boven de open nok wordt het in,- regenen, sneeuwen en hagelen tot een minimum gereduceerd. Doordat de tafelnok uitgevoerd is met een meerwandige polycarbonaat lichtplaat (helder of opaal) blijft uw lichtopbrengst in de stal optimaal.

Ventilatieklep voor ventilatienokken

Ventilatie kleppen

ISO ventilatienokken kunnen worden uitgevoerd met ventilatie kleppen. Hierdoor is de ventilatie in de stal zelf te regelen

Materiaal afsluiting

Afwerking

Een ventilatienok kan worden afgewerkt met een windgeleide plaat in zowel aluminium als polyester, een PP borstellijst en vogelgaas.

Product

OWL ventilatienok

Type OWL oversteek licht- en ventilatienok: Revolutionair, toch eenvoudig en bekend; dat is de Oostra oversteek licht-en ventilatienok! Wie een hogere lichtopbrengst wenst kan kiezen voor het type OWL. Hier worden twee lichtstraten geplaatst, waardoor de lichtopbrengst maximaal is. De lichtstraten worden gemaakt van meerwandig polycarbonaat verkrijgbaar in helder en opaal.

Product

WL ventilatienok

De “Oostra Oversteeknok”, wie heeft er niet van gehoord, een begrip in de agrarische sector. De WL variant is ons standaardmodel. Bij het type WL wordt er één lichtstraat geplaatst aan de overstekende dak zijde. Deze variant is zeer eenvoudig en voordelig te monteren.

Product

WL ventilatienok

De “Oostra Oversteeknok”, wie heeft er niet van gehoord, een begrip in de agrarische sector. De WL variant is ons standaardmodel. Bij het type WL wordt er één lichtstraat geplaatst aan de overstekende dak zijde. Deze variant is zeer eenvoudig en voordelig te monteren.

Product

Schaduw ventilatienok

De licht- en ventilatienokken hebben een eigen ontwerp van Handelsonderneming Oostra. Veel stallen zijn de afgelopen 25 jaar al voorzien van deze goedwerkende licht- en ventilatienok. Type Schaduw oversteek licht- en ventilatienok zorgt dat zonlicht niet direct in de stal valt. Bij deze variant wordt de lichtstraat aan de schaduwkant geplaatst. Zo heeft u een maximale lichtopbrengst zonder directe lichtinval.

Wat zegt de handelsonderneming Oostra

Logo Oostra 2020

Handelsonderneming Oostra ervaart de samenwerking met Atlas Acomfa als zeer pretting. Atlas is een innovatief bedrijf dat meedenkt in oplossingen. Ze leveren goede service en de producten worden op tijd bij de klant geleverd conform afspraak. Een bedrijf waarop je kunt bouwen!