Polyester golfplaten

Zaagservice Atlas Acomfa

Zaagservice - optimaliseer uw project met op maat gezaagde golf- en profielplaten

Opzoek naar een efficiënte en nauwkeurige oplossing voor op maat gezaagde golf- en profielplaten? Bij Atlas Acomfa hebben de perfecte oplossing voor u, dankzij onze speciaal ontwikkelde zaagtafel.

Maatwerk voor uw behoeften

Onze zaag inrichting is ontworpen om golf- en profielplaten moeiteloos op maat te zagen. Voor polycarbonaat wordt een fijngetande precisie zaag gebruikt voor de meest nauwkeurige zaagsneden, en om polyester op gewenste lengte te zagen maken we gebruik van een diamantschijf. Dankzij de geavanceerde zaagtechnologie kunnen wij perfecte haakse zaagsneden garanderen, elke keer opnieuw.

Dankzij de vrije ruimte aan beiden zijden van de zaagtafel kunnen we platen tot maar liefst 7.5 meter zagen. Dit betekent dat u geen grote hoeveelheden hoeft te bestellen om aan uw behoeften te voldoen. U besteld simpelweg wat u nodig heeft, en wij leveren op maat de perfect passende platen voor uw project.

Voorbeeld van vakmanschap

Bekijk de foto hieronder voor een voorbeeld hoe Atlas medewerkers een project hebben uitgevoerd. Verschillende lengtes van golfplaat type 177/51 zijn nauwkeurig op maat gezaagd, klaar om te worden gebruikt in het project.

Bij Atlas Acomfa staat precisie, efficiëntie en kwaliteit centraal. Neem contact met ons op om uw project te optimaliseren met onze op maat gezaagde golf- en profielplaten.