Meeuwenpinnen

Vogelpinnen – bescherm uw lichtstraat met de Alumon anti-vogelstrip

Meeuwen, ooit voornamelijk geassocieerd met kustgebieden, zijn nu een normaal verschijnsel geworden in dorpen en steden. Helaas kunnen ze voor aanzienlijk veel overlast zorgen, vooral als ze zich op lichtstraten of daken nestelen het bestrijden van de meeuwen is echter geen optie, omdat ze een beschermde diersoort zijn. Gelukkig zijn er diervriendelijke en duurzame oplossingen om het probleem aan te pakken en door de meeuwen veroorzaakte overlast te verminderen.

Vogelpinnen een effectieve en diervriendelijk oplossing

De anti-vogelstrips zijn een effectieve en diervriendelijke oplossing voor het ontmoedigen van meeuwen om op uw lichtstraat te landen. Deze strips zijn ontworpen om het landingsgebied voor meeuwen te verstoren zonder letsel toe te brengen. Ze bestaan uit een aluminium U-profiel en dunne RVS pinnen die meeuwen en andere vogels afschrikken om neer te strijken op de lichtstraten. Met behulp van de aluminium U-profielen kunnen de anti-vogelstrips stevig worden bevestigd aan uw lichtstraat.

De voordelen van de Alumon anti-vogelstrips

  • Diervriendelijk: In tegenstelling tot schadelijke methoden, zoals giftige stoffen of vangnetten, veroorzaken de aluminium vogelpinnen geen letsel aan de meeuwen of andere vogels. Ze zorgen er simpelweg voor dat de vogels niet meer op de lichtstraten landen.
  • Efficiënt: Alumon anti-vogelstrips hebben bewezen een doeltreffende oplossing te zijn tegen meeuwen overlast. Zodra ze zijn gemonteerd, merkt u al snel dat de meeuwen niet meer op de lichtstraat zullen landen.
  • Duurzaamheid: De anti-vogelstrip is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor ze duurzaam zijn en bestand tegen weersinvloeden.
  • Eenvoudige montage: Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal zijn de Alumon anti-vogelstrips gemakkelijk te monteren.

Direct te bestellen via onze webhop.