modulit header

Modulit® systemen

Modulit® is een modulair systeem voor lichtdoorlatende gevelelementen. Modulit® lichtpanelen zijn leverbaar in 20, 40, 50, 55 en 60 mm dikte.

Modulit projectfotos MODULIT® is het kunststof beglazingssysteem voor gevels, voorzetwanden, noorderlichten en binnenwanden.

Het MODULIT® systeem is samengesteld uit meerwandige polycarbonaat panelen, waterdicht met een mes-en-groef klikverbinding aan elkaar verbonden en bevestigd in een aluminium frame. De lichtdoorlatende panelen kunnen in iedere gewenste kleur geproduceerd worden.

Het MODULIT® frame bestaat uit losse geanodiseerde aluminium profielen al dan niet voorzien van een poedercoating in de gewenste RAL kleur. De aluminium profielen zijn ook leverbaar in thermisch onderbroken profielen waardoor de totale isolatiewaarde van het complete MODULIT® systeem verbeterd, koudebruggen voorkomt en mogelijke condensvorming in de binnenruimte minimaliseert.

ATLAS ACOMFA kan vijf uitvoeringen leveren die in paneeldiktes gerangschikt zijn: 20, 40, 50, 55 en 60 millimeter . De keuze van de paneeldikte is afhankelijk van de gewenste isolatiewaarde en de bouwtechnisch details waar het MODULIT® kunststof beglazingssysteem geplaatst gaat worden.

ATLAS ACOMFA levert op klantspecificatie alle onderdelen: de polycarbonaat panelen, aluminium profielen, rubberafdichting en bevestigingsmateriaal. De polycarbonaat panelen in 20, 40 en 60 mm in heldere uitvoering kunnen uit voorraad geleverd worden. Verder verzorgt ATLAS ACOMFA alle service en advies op het gebied van de technische eigenschappen zoals isolatiewaarde, lichttransmissie, geluidsreductie maar ook belastingtabellen met maximale overspanning en montageadvies.

De belangrijkste voordelen van Modulit® zijn:

  • hoge lichttransmissie en perfecte lichtspreiding
  • snelle en efficiënte installatie
  • grote mate van ontwerpvrijheid en toepassingsmogelijkheden
  • optimale thermische isolatie en structurele energiebesparing
  • het lage gewicht en de relatief lage prijs
  • duurzaam en milieuvriendelijk

MODULIT® 511LP 40 mm systemen

Modulit 511LP 40mm systemen

Klik hier voor vergroting afbeelding

LEES VERDER

MODULIT® 511LP 50, 55 en 60 mm systemen

Modulit 511LP 40mm systemen

Klik hier voor vergroting afbeelding

LEES VERDER

MODULIT® 520HC 20 mm systemen

Modulit 511LP 40mm systemen

Klik hier voor vergroting afbeelding

LEES VERDER

MODULIT® onderdelen

Modulit 511LP 40mm systemen

Klik hier voor vergroting afbeelding

LEES VERDER

Inschrijven nieuwsbrief

Naam
Geef een waarde voor Naam.
E-mail
is geen geldig e-mail address.
Captcha Captcha