Massief Acrylaat header

Vlakke en massieve platen

Massief Acrylaat en polycarbonaat wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. We hebben ook poltesret valke platen rollen maar dat is nog niet alles namelijk PET rollen

PALGLAS LogoMassieve vlakke platen Acrylaat

Geëxtrudeerd massief, vlak Acrylaat onder de merknaam Palglas® onderscheidt zich door superieure helderheid en gebruiksmogelijkheden. Palglas® is zo helder als glas en heeft een goede chemische bestendigheid.

Palglas® is gemakkelijk te bewerken en kent duurzame eigenschappen. Palglas® kan gebruikt worden als geluidswal, lichtgewicht beglazing en vele reclametoepassingen.

PALSUN LogoMassieve vlakke platen Polycarbonaat

Geëxtrudeerd massief, vlak polycarbonaat onder de merknaam Palsun® onderscheidt zich door superieure slagvastheid en helderheid. De mogelijkheden met Palsun® zijn ongekend. Palsun® is feitelijk onbreekbaar, is zo helder als glas en heeft een laag soortelijk gewicht.

Palsun® is gemakkelijk te verwerken. Door bewerkingen als koudbuigen, zetten, zagen en frezen maakt Palsun® een ideaal product voor toepassingen als getoogde constructies, daklichten, dugouts, architectonische daken, beglazing en reclame doeleinden. De transparant en volledig ingekleurde Palsun® platen zijn uitstekend geschikt voor machine bekleding, geluidswanden, anti-vandalisme- en veiligheidsbeglazing.

Contact

Delfweg 40
2211 VM Noordwijkerhout

Tel: (0252) 41 90 33
Fax: (0252) 41 88 07

E-mail:

Inschrijven nieuwsbrief

Naam
Geef een waarde voor Naam.
E-mail
is geen geldig e-mail address.
Captcha Captcha