Golf- en profielplaten op maat

Atlas Acomfa heeft de mogelijkheid om polyester / polycarbonaat golf- en profielplaten op iedere gewenste lengte te zagen.
Hiervoor wordt de speciaal ontwikkelde Elcon zaag gebruikt.

Knippen / Sealen 3-wandig 177/51

Vaak lijkt het onmogelijk om 3-wandige golfplaten in kleine aantallen op specifieke lengtes geleverd te krijgen. Door gebruik van een speciale knip en seal machine kan de 3-wandige golfplaat in elke gewenste lengte geleverd worden. Doordat de plaat aan het uiteinde weer wordt dicht geseald verliest deze niet zijn isolatiewaarde.

Golfrollen op maat

Om golfrollen op maat te snijden heeft Atlas Acomfa zelf een speciale machine ontwikkelt. Deze golfrollen machine kan golfrollen met een waterafloop van 1.00mtr t/m 4.00mtr verwerken. Het voordeel van deze machine is dat elke gewenste lengte kan worden geleverd.

Massief plaatmateriaal

Voor het vlakke massieve plaatmateriaal heeft Atlas Acomfa een voor Nederland unieke Fimal Concept 380 zaag. Naast de standaardafmetingen 2050 x 3050mm kan Atlas Acomfa met de Fimal zaag snel uit voorraad en braamvrije massieve platen op iedere gewenste maat leveren.

Kanaalplaten en knikkap

Wat betreft de polycarbonaat kanaalplaten is er ook een op maat oplossing. Hierbij kunnen wij zowel in de breedte als in de lengte de gewenste maat leveren. De kanaalplaten worden ook gebruikt voor de knikkap. Atlas Acomfa beschikt over speciaal apparatuur om deze platen te knikken.

Pettalite en polyester vlak

Ook heeft Atlas Acomfa een machine op de pettalite en polyester vlakke rollen naar de gewenste lengte te zagen. Pettalite wordt toegepast in de veestallichtkoepels en in de Atlas Preventieschermen. De polyester vlakke rol kan worden toegepast in de veestallichtkoepel en daarnaast worden gebruikt als stortvoegband.

Inschrijven nieuwsbrief

Naam
Geef een waarde voor Naam.
E-mail
is geen geldig e-mail address.
Captcha Captcha