windowpanel header1

ATLAS WINDOWPANEL


Daglichtcassettes voor sandwichpanelen in hellende daken met HR++ isolatie zonder condensoverlast.

De belangrijkste en onderscheidende eigenschappen van het ATLAS WINDOWPANEL ten opzichte van andere daglichtvoorzieningen voor sandwichpanelen in het hellend vlak worden bij LEES MEER geformuleerd. Vervolgens worden deze eigenschappen getoetst en besproken voor traditionele lichtcassettes en meerwandige polycarbonaat panelen.

lichtcassette metEen traditionele lichtcassette bestaat uit een lichtdoorlatende kunststof bovenplaat in dezelfde profilering als die van het sandwichpaneel. De vlakke of licht geprofileerde, lichtdoorlatende kunststof onderplaat bevat meestal opstaande randen (in een enkel geval randen van houten). De onderplaat wordt met schuimprofielen tegen de bovenplaat worden gelijmd of gekit. Ook de langsranden worden volledig dichtgekit.

PC paneel zonderVoor sommige sandwichpanelen bestaat een meerwandig polycarbonaatpaneel waarvan de bovenzijde dezelfde profilering heeft als die van het sandwichpaneel. De onderzijde is vlak. De PC-panelen worden met een continu extrusieproces op een specifieke kerndikte geproduceerd. Voor iedere afwijkende dikte of andere bovenplaatprofilering moet een aparte extrusiematrijs gemaakt worden.

Inschrijven nieuwsbrief

Naam
Geef een waarde voor Naam.
E-mail
is geen geldig e-mail address.
Captcha Captcha