Alumon boothuis

Wenst u een goede bescherming van uw boot tegen weersinvloeden en een degelijk, comfortabel boothuis? Dan is een Alumon Boothuis een goede keuze. Ons boothuis bestaat uit een samengestelde constructie van aluminium profielen en kunststof lichtdoorlatende platen. De aluminium profielen worden in de meeste gevallen voorzien van een poedercoating in een RAL kleur naar keuze, maar ze kunnen ook in brute uitvoering toegepast worden. De kunststof massieve of kanaalplaten van polycarbonaat zijn leverbaar in verschillende kleuren. Het unieke en zelfontwikkelde toegangsluik biedt een comfortabele toegang tot uw boot.

Het complete boothuis wordt op klantspecificatie en op basis van de wensen van de klant door Atlas Acomfa zelf geproduceerd en samengesteld, voor zowel vaste overkappingen als op een drijvende constructie. Indien nodig kunnen we zorg dragen voor montage ter plekke.

Met onze Alumon boothuizen ligt uw boot veilig tegen regen en wind. U hoeft enkel de trossen los te gooien en u kunt varen.

Project

10 boothuizen

Bij Kempers Watersport in Aalsmeer heeft Atlas Acomfa 10 Alumon boothuizen geplaatst. Deze boothuizen verschillen van elkaar in de lengte en breedte. Een deel van deze boothuizen zijn geschakeld. De boothuizen zijn opgebouwd uit aluminium profielen, gepoedercoat in de kleur antraciet grijs en kanaalplaten in een kleur brons.

Alumon boothuis vast op een steiger

Alumon boothuis vast op steiger

Een Alumon boothuis kan op een bestaande vaste stijger gemonteerd worden. De maatvoering van het boothuis wordt in overleg bepaald. Bij de bouw van een Alumon boothuis op een een nieuwe te bouwen stijger adviseert Atlas Acomfa over de juiste maatvoering.

Alumon boothuis drijvend

Een Alumon drijvend boothuis wordt op met epoxy beschermde stalen drijvers gemonteerd. Door het gebruik van een drijver kan het boothuis eenvoudig van locatie wijzigen. De bovenbouw is gelijk aan een boothuis op vaste stijger.

Project

Geschakelde boothuis

Bij jachthaven Lockhorst in Warmond heeft Atlas Acomfa 2 boothuizen geleverd die aan elkaar geschakeld zijn. De boothuizen zijn opgebouwd uit aluminium profielen gepoedercoat in de kleur antraciet grijs en kanaalplaten in een brons kleur.

Mogelijke varianten

Project

Boothuis

Bij een villa in Delfstrahuizen heeft Atlas Acomfa een Alumon boothuis gebouwd op een vaste steiger. De boothuizen zijn opgebouwd uit aluminium profielen gepoedercoat in de kleur antraciet grijs en kanaalplaten in een brons kleur.

Doe hier een vrijblijvende aanvraag

Deze aanvraag is specifiek voor een Alumon boothuis. Graag de afmetingen in millimeters opgeven.

Stuur u aanvraag