header 02

Atlas Acomfa

Duurzame daglichtoplossingen. Specialist in lichtdoorlatende kunststof materialen voor dak gevel en wand.

Massieve vlakke platen

Atlas builds on!
Heeft u onze mailing ontvangen over massief Polycarbonaat en Acrylaat? Atlas Acomfa kan u vanaf nu ook van dienst zijn met deze artikelen in verschillende diktes en in zowel helder als opaal. Dit kan met volle platen 2050x3050 mm. Maar door een voor Nederland unieke Fimal Concept 380 zaagmachine kan dit ook braamvrij op elke gewenste maat snel geleverd worden binnen deze afmetingen. Klik op de betreffende artikelnamen om meer informatie te lezen op onze website.

- klik hier voor Massief Polycarbonaat
- klik hier voor Massief Acrylaat

Maar u kunt natuurlijk ook informatie per mail opvragen of contact
(0252 - 41 90 33) opnemen met het ATLAS ACOMFA verkoopteam.

zaagmachine 300

Nieuw! De Polyester inundatiewal

76 18 golfrollen 200

Polyester 76/18 golfrollen als inundatiewal. Dit is een volledig nieuwe ontwikkeling waar inmiddels meerdere tests mee zijn uitgevoerd waaruit blijkt dat dit een zeer interessant produkt is voor de nabije toekomst. De sterke mechanische eigenschappen, het hergebruik, het dicht tegen de slootkant plaatsen, de rollengte van 50 meter en de toepassing bij percelen met een flink afschot zijn enkele voordelen. Klik op lees meer voor meer informatie over deze nieuwe toepassing, een interessant artikel uit de Bloembollenvisie en hoe ATLAS ACOMFA u hiermee van dienst kan zijn.

Polyester inundatiewal 2016 4 800

Uiteraard kunt u ook via onze contactpagina opnemen met het ATLAS ACOMFA verkoopteam.

Ventilatienokken Samenwerking
logo oostra

Handelsonderneming Oostra, de specialist in stalinrichting en Atlas Acomfa werken sinds januari 2015 intensief samen in advies, verkoop, productie en montage van Ventilatienokken. De markt vraagt om kwaliteit en optimale service. Oostra en Atlas begrijpen dit als geen ander. Samenwerken is vanuit gezamenlijke visie de sleutel tot succes. De Oostra nok wordt door Atlas op het werk geleverd. Het deskundige en ervaren team van Oostra verzorgd de montage. Bundelen van krachten bespaart tijd en dus geld. Dit wordt 1-op-1 doorvertaald naar voordeel voor de klant.
Voor informatie over Oostra nokken, kunt u contact opnemen met de adviseurs van Handelsonderneming Oostra te Rogat via 0522 – 441 180.
Type ISO nok